Over Ons

Over ons

AL-NASSR parfumerieën

AL-NASSR is een familiebedrijf van parfums en bakhoor (wierook) dat in 2016 in België werd opgericht door haar manager Abdennasser BENJELLOUN, een zakenman met een passie voor handel en vooral de handel in oosterse producten. Hij droeg voor het eerst bij tot de bevordering van de Arabisch-islamitische cultuur via de Marokkaanse muziek door sinds 1994 producent en distributeur te zijn.

Vervolgens importeerde en verdeelde de diverse producten uit Marokko en het Verre Oosten naar Europese landen.

De eerste AL-NASSR-producten werden in het begin van 2018 gelanceerd, een assortiment van zes verschillende deodorants die in Turkije worden vervaardigd en ontworpen door gekwalificeerd personeel dat parfums gebruikt die zeer populair zijn bij de Arabieren en die steeds populairder en gewaardeerd worden door het Europese en Amerikaanse publiek.

AL-NASSR zal al zijn knowhow op het gebied van parfumerieën gebruiken om zijn brede klantenkring nieuwe parfums te presenteren met een zeer professionele vertonen en een langdurige en aangename geur.

Al-NASSR distilleert voor u zeldzame producten met oosterse geuren en biedt deze aan in haar gloednieuwe gamma van parfums. Wij bieden een collectie die aan de hoogste kwaliteitsnormen van de parfum en de bakhoor (wierook) voldoet.

Onze parfums, deodorant wierook of andere derivaten worden geproduceerd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten door chemici en parfumeurs die gespecialiseerd zijn in hoogwaardige producten en materialen gemaakt van oud en muskus uit verschillende landen in het Verre Oosten zoals India, Cambodja, Thailand en vele andere landen.