Home

AL-NASSR parfums,
wierook en
luchtverfrissers

Al-NASSR heeft een breed scala aan producten ontwikkeld om uw huis en uzelf te parfumeren.
De geuren van het Oosten samengebracht in hoogwaardige parfums met of zonder alcohol.

AL-NASSR WIEROOK

Al-NASSR distilleert voor u zeldzame producten met oosterse geuren en biedt deze aan in haar gloednieuwe gamma van parfums. Wij bieden een collectie die aan de hoogste kwaliteitsnormen van de parfum en de bakhoor (wierook) voldoet.
AL-NASSR.BE

AL-NASSR

Onze parfums, deodorant wierook of andere derivaten worden geproduceerd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten door chemici en parfumeurs die gespecialiseerd zijn in hoogwaardige producten en materialen gemaakt van oud en muskus uit verschillende landen in het Verre Oosten zoals India, Cambodja, Thailand en vele andere landen. Cambodge, la Thaïlande et bien d’autre pays. Ajouter à cela, un mélange d’essence parfumé en provenance de la France et de l’Espagne.

AL-NASSR

Voeg daar nog een mix van geurige essence uit Frankrijk en Spanje aan toe.
Onze parfums, evenals de andere producten, voldoen in alle opzichten aan de internationale wetgeving, in het bijzonder met betrekking tot de kwaliteit van de essences en het ontwerp van het afgewerkte parfum.
Wij zorgen ervoor dat we de concentratie doseringen en normen respecteren die nodig voor elk AL-NASSR product zijn om een zeer goede reputatie te behouden bij onze grote klanten over de hele wereld.

AL-NASSR


Een betoverende geurbeleving
Mannen met een sterke en assertieve persoonlijkheid zullen over het algemeen alle geuren uit deze oosterse familie waarderen.
Daarnaast zijn veel geurcombinaties gebaseerd op oriëntaalse geuren, wat resulteert in veel geurkeuzes.

Oosterse noten, gecombineerd met vanille noten, vormen ideale smaken voor mysterieuze mannen. Vanille verzacht de oosterse geuren en vervolledigt ze om een betoverend spoor achter te laten.

De geur die typisch is voor mannen met een sterk karakter is gemaakt van beboste noten in combinatie met oosterse accenten die een krachtige en omhullende geur genereren.


Over het algemeen zijn oriëntaalse geuren, ongeacht de accenten die ermee geassocieerd worden, ideaal voor mannen en vrouwen met een sterke persoonlijkheid. Dit zijn over het algemeen hardnekkige en bedwelmende aroma’s die zeer snel worden opgemerkt.